Mijn account
NL | EN



Boekoeloekoe spinazieflapjes




Boekoeloekoe spinazieflapjes


Ingrediënten vegetarisch recept voor 8 stuks 

1 zakjes Boekoeloekoe basismix
250 gram gehakte spinazie (diepvries)
1 rode ui
2 eieren (1 om het bladerdeeg mee de bestrijken)
50 feta of witte kaas
125 ml water
8 plakjes (roomboter) bladerdeeg


Bereidingswijze

Ontdooi de spinazie, laat het vrijgekomen vocht goed uitlekken. Snipper de ui fijn. Verkruimel de feta in kleine brokjes. Meng de basismix met alle ingrediënten, behalve het bladerdeeg. Zet 20 minuten in de koelkast om op te laten stijven. Ontdooi ondertussen de plakjes bladerdeeg op een bakplaat met bakpapier/bakmat.

Verwarm de oven voor op 200 graden (hete lucht), Schep een ruime eetlepel van het mengsel in een hoek van het bladerdeeg (randen vrijhouden) en vouw dubbel tot een driehoek. Druk met een vork de zijkanten aan. Kluts een ei in een kommetje. Bestrijk de bovenkant van de flapjes ermee.

Zet ze voor ongeveer 15 minuten in de oven. Lekker met chilisaus en gestoomde groenten


Terug



© 2024 boekoeloekoe - Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design