Mijn account
NL | EN



Over Boekoeloekoe.

Ons voornemen is het om mensen te inspireren meer diversiteit in hun voedingspatroon te brengen, af en toe bewust te kiezen voor een vegetarische maaltijd, persoonlijke aandacht te besteden aan hun voeding en vooral vaker te kiezen voor verse, vitale voeding. 


Boekoeloekoe is een lekkere variatie voor bij vele vegetarische gerechten. Echter heeft het niet de intentie om vlees te vervangen zoals de zogenaamde vleesvervangers dat misschien doen. Het lijkt ook niet speciaal op vlees qua smaak of textuur en heeft een eigenheid die niet direct met een bestaand vegetarisch- of vleeshoudend product is te vergelijken. Het is dan ook een smaakvol product voor zowel de vleeseter, vegetarier, flexitarier , vleesverminderaar, oftewel voor een ieder die van lekkere en gevarieerde voeding houdt! 

Boekoeloekoe is gebaseerd op een combinatie van verschillende alledaagse ingrediƫnten zoals zuivel, ei, granen en groenten. De kruidenmix die meer dan 15 verschillende soorten gedroogde kruiden, specerijen en groenten bevat zorgt samen met de andere ingedienten voor de smaak en textuur. Kaas, melk, ei, ui, enzovoort dragen allemaal bij aan een sappige smaakvolle burger. Het leuke is dat je er daarmee ook nog eens zelf kunt varieren door er bijvoorbeeld oude kaas door te mengen of een verse chili peper toe kunt voegen voor extra pit.



© 2023 boekoeloekoe - Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design