Mijn account
NL | EN



Boekoeloekoe champignonpaté




Boekoeloekoe champignonpaté


Ingrediënten vegetarisch recept voor 1 cakéblik van 16 cm 

1 zakje boekoeloekoe basismix
75 gram geraspte oude kaas
300 gram champignons
1 ui
3 eieren
1 el sojasaus
½ tl gerookt paprikapoeder
4 el meel/bloem naar keuze
Peper en zout


Bereidingswijze

Snijd de paddenstoelen in kleine stukjes. Bak ze in een scheutje olijfolie tot het vocht is verdampt. Snijd de ui fijn. Kluts de eieren in een ruime kom. Doe de rest van de ingrediënten erbij en meng door elkaar. Voeg nog wat peper en zout naar smaak toe.

Zet het geheel 15 minuten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 180 graden (160 graden hete lucht). Stort de patémassa in een ingevet bakblik. Zet voor ongeveer 45-50 minuten in de oven. Haal voorzichtig uit het bakblik en laat helemaal afkoelen voordat je ‘m aansnijdt. Lekker op brood of toast, naast een salade of bij een kom soep.


Terug



© 2024 boekoeloekoe - Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design