Mijn account
NL | EN




Saucijzenbroodje BOEKOELOEKOE



1] Rasp de kaas, snij de ui klein en meng deze met de melk, ei, roomboter en de kruidenmix tot een homogene massa. 

2] Laat het mengsel 15 minuten stevig worden in de koelkast. 

3] Verwarm de oven voor op 210 graden. 

4] Vul de spuitzak met de Boekoeloekoe. 

5] Laat de plakjes (roomboter) bladerdeeg ontdooien en leg ze naast elkaar. Spuit met de spuitzak een mooie lijn Boekoeloekoe in het midden van het bladerdeeg. 

6] Vouw het bladerdeeg dubbel en bestrijk ze met wat eigeel voor een mooie glans. 

7] Bak de broodjes bruin in circa 15 minuten.


(1 zakje mix is goed voor 8 broodjes).


TIP: Je kunt ook kleine borrel hapjes maken door voor het bakken de broodjes in 3 of 4 gelijke delen te snijden. 




© 2020 boekoeloekoe - Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design